Jaap Edenstraat 1
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.600,-
Servicekosten
€ 10.00,-
Adres
Jaap Edenstraat 1
Woningtype
Stadswoning
Oppervlakte
132m²
Aantal kamers
5
Type buitenruimte
Tuin
Oriëntatie
Zuid
Buitenruimte oppervlakte
n.v.t.
Woningomschrijving

Lijkt het je wat, wonen in een stadswoning, drie woonlagen met moderne looks? Welkom in het Hof van Duurzaamheid. Het project telt 40 van deze statige woningen. Moeilijk kiezen is het niet, want de uitvoeringen zijn overal identiek. Verdeeld over de 3 woonlagen heeft je stadswoning in totaal 5 kamers. De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 132 vierkante meter.

 

Die beschikbare oppervlakte zie je op alle etages terug. Op de begane grond bijvoorbeeld, waar je een royale woonkamer met open keuken hebt. Een vide maakt het voor je gevoel nóg ruimtelijker. De eerste verdieping heeft een heel bijzondere indeling: het is één grote ruimte (met vide), die je als extra woonkamer óf werkplek zou kunnen gebruiken. Ga je een verdieping hoger, dan vind je 3 slaapkamers en de badkamer.

 

Alle stadswoningen worden opgeleverd met een keuken voorzien van inbouwapparatuur, een toilet op de begane grond en op de 2e verdieping een badkamer met 2e toilet. Een tuin ontbreekt uiteraard ook niet. Je auto parkeer je op de openbare parkeerplaats dichtbij je woning.